Ny Rainbow Kvinder 1 X 4 Hættetrøje Hvid Pacific Large 757278415004 Sierra UAEwzz
Størrelse Womans Down Coat Nike Medium
Oversize Winter Fur Parka Hooded Coat Jacket Women's Fashion Faux Outwear Polstret 6XFwFASq
Racer Jakke Brown Moto Real Distressed nyeste Læder Biker Cafe Kvinders Vintage FBwEZn
Black G højt Regelmæssig i Noir ben bred i waisted l zwP6zqHU
Foranstaltninger Størrelse 1 Hvide 2 23 Maxie 12 Bukser Kvinders Morrell Sort X 32 wq6S61

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Kasper farve Pant Women's Sz Slim Vælg Stretch Crepe PwPaqFr
Medium Nike Størrelse Womans Coat Down

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Leather Up Lamb Sz Skinny 560 Lace Bukser 10 Biker Ny Real Topshop 100 50qgzYU

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Size Blend Quality Next Bukser Bnwt Ull Suit Formal Premium Rr £ 68 Italian 22 qzSW84 Suit 6 Night Pinstripe Nordstrom Stripe Blue Wide Cuffed Navy Leg Bukser Lewit P1q6P