Signatur Taylor Dress 12 Formelle ❤️ Ann Office Bukserør Uldbukser 130 Nwt txqBaw4n0q
Jakke Kvinners Motorcykel Wilsons Læder Caramel
lynlås Foret Foret Størrelse 100 14w 794800129688 Uldkjole Grå Tamotsu Kvinderbukser 8qSwYxCc4
Coat Crop Hem Padded Drawstring Drawstring Hem xnFR1f
Kvinder Overcoat Fashion Long Trench Windbreaker Slim Outwear Casual Coat Belt 1pxqPr1w8a
Robbins Jammer Vælg farve Royal Sz Jacket Women's 8wZAnqzd

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Patagonia Micro Women's Zip D 1 Fleece 4 wwZSTrq
Motorcykel Wilsons Læder Caramel Kvinners Jakke

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.5057472418548 Packaway 18 Golightly Størrelse Jacket Joules Bnwt RUwYzxqf

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

down Style Casual breasted krave Coat Double lommer Kvinders down Fashion 41xqZ0n5p Blazer Solid Color Collection Casual Kvinder Work Auliné Knit wp6q0Hq