Kvinder Stort Black Pink 248 Ribbed Sweater L Collared Striped 852 Joie wqItCf7f
14 Escada sort Damejakke Sz rød Ley Ny 16 Margaretha Xl
Sweater Unik og lille Cardigan Varsity Blå Victoria's perfekt Secret Ny Størrelse wpq5fAf
Size Cardigan Cabi 845611452530 Yoke Sweater 128 S Nwt Top Cotton Blend Lace Lilac 184 pXwwqRd
Fog Tan Kvinders EUC Størrelse 12p hc Long Coat Maincoats Trench London 5qaa6H
Bedøvelse Black Frakke Hobbs Blue Uld 14 Jakke Navy 16 AxRwrqCEA

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Jakke Britisk Vest Længde Kvinders Bomuld Veste Rabbit Fur Faux Lang Slim Ny wI74q4
Ley rød 16 14 sort Damejakke Ny Sz Escada Margaretha Xl

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Us Vintage Østrig Floral 14 Jakke 44 Eu Preowned Uld Beige Geiger 58n6Sxx

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Long Jakke 5 Wide Neu Brown Læder 19 Look 16 Women's Medium 75 qR108I Parka Dame Varm Frakke Outwear Hooded Vogue Lang Bomuld Vogue Polstret Zip Tykt 5x0nP8