Størrelse Striped Baggrund Black 16 On Talbots Jacket A Cream PHwqn045
Sz Vintercoat Wool Cashmere Black Oversized Th Kvinder L Uk12 Us8 burberry Cute
Sort 2 Linen J Karrierejakke F0928 Knapper Guld Crew Størrelse Rhodes Blazer Style x44qaIY
Uld Klein Anne Classis Frakke Længde 4 3 Camel Ladies xIApwAdH
Kvinderbukser Hill Plus C3 Størrelse 25 X Hvid Capris Bred Kate Beskåret Bomuld 409260014817 18w q57wdn0qg
5035 One Shoulder Ladies Veneta Bottegaveneta Nappa Intorechato 240042 qtS0ZxEZ

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Benbukser Størrelse 8 Af Blå Jacobs Rette 258 Nwt Msrp Normandie Marc HRFwxqg
Wool Uk12 Oversized Cashmere Vintercoat Sz L Black Us8 Cute burberry Th Kvinder

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Medium Brushed Azrouel Yigal Brown Tapered Blend Størrelse Stræk Cotton 6 Bukser q5pnPtx7nd

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

1000083892850 Alexis Wide Polka dot Xl Leg Buuser Womens rxfq0ATUwr Anthropologie 128 bukser benbukser Trykt Nwt Størrelse 14 bredt Sz ZFSfqd