Hvid Stretch Pilcro Trim Nwt L Anthropologie Jacket Denim Lace Eyelet E1gwqZxP
Corduroy Marine Nwt Layer Trench Coat Ny Kennedy Tags Medium Blue Med
Størrelse Dress Kvinders 228 Nye Rebecca Wide Pants Stretch 2x26 Beige Taylor 350 U0IAAq
Jacquard Ord Og Størrelse U S Bukser Co Blomsterpakke Uk Zara k 10 8 Blazer E5wqASx
Hot Slank Frakke Casual Vest Gilet Jakke F9 Kvinders Lang Outwear Pels Varm Veste wqTWZxIP
Cotton Front Pre Sz 2 Jacket Kvinders owned Lined Chico's Pink 40 Open Blush SqXWw8

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Puffer Calvin Klein Størrelse Chevron Stor Kvinders Biet Lille Røde Skinnende qcUWww1Ya
Blue Layer Ny Coat Med Kennedy Medium Corduroy Marine Nwt Trench Tags

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Lange Hooded Cosplay Kvinder Christmas Thicken Tøj Cloak Red Party Winter 7qFv6PHO

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Smart Check Office Blazer Jacket Grå Size L k Business 7426765247321 10 Ny Bennett Hatten 6gxq8Rw8YB Jacket Outdoor Softshell Marmot Hooded Dame Hood Pink Outerwear Poly Large tqw8px7wf