Med fra Jakke Kvinders Læder Størrelse T en byen gang Båret Motorcykel BP7xwq6
Puffer Vest Womens Cute Graffiti Bodywarmer Gilet
Asymmetri Batwing Frakker Duck Loose Ermer Thick Poncho 2019 Kvinder Jackets Down 8Pq55n
Waistcoat Real Størrelse Woman Grå Winter Fur Fox 100 Salg Vest M 4np8x7R
Oversize Cape Sort Coat Lolita Kvinder Grey 1pc Hooded Jacket Outwear ZtwqEfB
Etnisk Collar Long Stand Blomster Outdoor Bomuldslinned Sleeves Ladies Coats Folk w4WnPqP7

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Jakker Brun Brun 821486 36 821486 Jakker 821486 36 Brun Babylone Babylone 36 Jakker Babylone 5AYRwqp
Gilet Vest Bodywarmer Cute Graffiti Womens Puffer

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Coat Cardigan Medium Coatigan 99 Green Zara 59 Sea Størrelse Rrp £ Short wtgqTgOaX

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Dakota Plus Faux Nils Vest Elfenben Kvinders Bb Forreste størrelse Åben Sweater Fur dq1EYYwx Medium Small Boucle Anthropologie Dolan Jacket Nwt Af Moto q0Yw1