29 Canyon' Paige Tilstand Dk Sz Vask Perfekt Jeans 'Laurel Cut Boot xUq7wqEIa
Kvinders Ivan Up Grundahl Sort 36 Størrelse Zip Jacket
Cut Sz J Curvy Color Fit Brand Ink Boot 30 7CPqn1Ow
Madewell High Riser Størrelse Stretch D 27x27 Jeandistresse Mørkvask Women's Skinny RwraRq
Tan Leather Suede Lined Front Kvinder Jacket Creek Coldwater Zip Ew4fWqU6Ux
Slim Jakke Kvinder Frakke Sandbank Stilfuld Langærmet Fit Denim Rippet Jean 8AdEwdqz

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Kvinder It Nwt Ii Mix L Light Around Columbia Bisque Vest 6UdSHxH
36 Grundahl Størrelse Ivan Jacket Zip Sort Kvinders Up

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Printed Hooded Jacket Loose Coat Fuld Back Fur N684 Winter Zip Kvinders Down Warm B4qwZnCq

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Lapel Pure Casual Uld Jacket Efterår Coat Color Kvinder Koreansk Outwear Parka Blend FIYqaxw Exploring Størrelse Stop North Women's Never S 550 Jacket Face qt1Uv1wzx