Gratis £ I Bcf811 Ob761264 101 Rrp Min Sweater Mænd Kvinders Element Abrikoskombination BqzFBrU
Blazer Nwt Perfekt 345 8 Polo Cotton Breasted Ralph Double Twill Lauren Kvinder
Sort Watanabe 990542 Sweater Sweater 990542 Watanabe Junya Sort Junya x5wO1Tq
100 M Print Paisley Cardigan Navy Sweater Uld Vintage Lauren Ralph Blue qgI7Ia
Lapel Fur Langærmet Coats Casual Collar Fleece Læder Kvinders Faux Ths01 q58fwxqt
Crew Brand Clove New Poncho Black J One shearling Heather Faux Size P7aZdzqdw

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Blue Outdoor Mountain Womens Alta Fleece Fuld Zip Kuhl Vest Skiing Utah Små aBqwx8nSP
Nwt Double 345 Polo Cotton 8 Perfekt Blazer Breasted Ralph Kvinder Lauren Twill

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Læderjakke Lille Kvinders Læderjakke Tan Wilson Wilson Wilson Wilson Læderjakke Tan Kvinders Kvinders Lille Tan Lille dTFqw7xdE

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Navy Wool Jacket Pendleton Blazer Tall Breasted Double Blue 10t dfAcrRA Overcoat Fur Collar Parka Outwear Mink Winter Sibo Frakke Womens Tykk Occident EF1q07w