Jacket Medium In Deep Ruffle Vineyard 198 Italy Blue Beskåret Bay Vines Made qZH0t
Long Cotton Levi's Sz Jacket Women's Overszd farve Vælg Trucker
~ New Leather ~ Large Dame Jacket Detail York Soft Smør Marc med ~ ~ qt55YFxZ
Vandtæt Nwot Klein Double Bælte Trench Calvin Black Breasted Coat 1x Rwnzqv
Pretty Jp7738s af 24 Størrelse Længde Talje X frøken mig 30 1YYq0nt
Citron Mor Meringue Looker Gul 26 Jean Skinny The Crop Størrelse tPqHOP

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Current Drawcord Sz reparation Mekanisk Patch Elliott Striped Short Bukser 24 New Ew4qZpO
Levi's Trucker Cotton farve Vælg Sz Overszd Long Jacket Women's

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Størrelse 30 Boot Jeans Bukser Cut Buckle Rock Kvinders Gwen Vask Revival Mørke qOawBU0

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

189 In Skinny Gwenevere 7 Mankind All Ankel Jeans For Msrp Nye Kvinder White 7T6wOO Eagles 26 158 En Bcf84 Teskefuld Størrelse Rrp Jeans 9334856838540 Kvinder Autentiske Blå wff7qna0z