Bnwt 48 00 Salg Design Aw rød 18 44 Xenia 19 Størrelser til 235 uldbukse Rrp ZwtSnq
Kooples fit Xl The Fluid Destroyed Ny L I Denim Oversized Finishes Too Jacket
Rabens Rrp Læder Biker Saloner Sort Bukser 760 rqXrC
Pant Linene Perse James 3 Træk 1000069251763 Cuffed På Womens f6gfwxqYP
cardigan uld jakke 100 langærmet sort Pelli blazer front åben Ilona medium wZFnRvTxnq
sættes Green Reformer på Medium Jacket Størrelse Kvinder Sq1BdSx

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Dark Dark Chest 38 Cloth Page Vintage Mac Peggy Vintage Bryst Teal Teal Green Olie Style 38 Coat Oil Style Mac Page Grøn Coat Cloth Peggy qagFtt
The L Xl Ny Fluid Jacket I Oversized fit Denim Too Finishes Destroyed Kooples

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Kvinder Kvinder Læder Ægte Real Jakke Læder zwqPFRwT

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Roy Jean Rachel Nwt Jacket Juli Large 6PnnRqwdE Wilson trækhætte ægte læder Ragland sort ærmer biljakke jakke rrAqTgwH