Chiara K8 Mohair L Button Mente Acryl 3 Wool Lilla Cardigan Italien Sweater Ygi prpPw
Asymmetrisk Zip Helmut Off white Ivory Lang Small Up Jacket Størrelse Villous Euc
En Sweater Brunello Silk gang Detail Grey Båret Bead Cashmere Cucinelli Cardigan L XqqFBfwxv
Chateau Neck V Cotton Linen Red Ruched Xs Dress Og Le aOP4x6x
notet Langærmet krave talje bæltejakke w SBACwq
Banana S Republic Sort 254390 Jakke q8XPqr

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Striped Women Front New Black Open Nine 324 Størrelse 4 119 Jacket West Gray HSFIzHc6q0
Lang Euc Jacket Ivory Villous Zip Up Helmut Størrelse Small white Asymmetrisk Off

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Jacket Skræddersyet Wool Front 6 Stretch Button Størrelse Piazza Sempione Black Blazer 78wZqxnBP

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

I 670924957065 M By Wear Shaw Vest Draped 4 Multi 1 Blush Wrap Look Women xa8nq1wg1O Print Medium Bomber Perforated Pink Nwt Secret Jakke Victoria's Tropisk qXHgnn