655157 Pique Trøjer F Gelato Green Z6Xqwxf4
Cape Jacket Blend Vintage Warm Women breasted Cloak Coats Uld Outdoor Sz Double
Frugt håndmalede 80s Kvinders Xl cardigan Oversized størrelse Kolorway Stilleben Rwqf0Rdx
Casual Løse Cardigans Oversize Strikkede Sweater Lavender Outwear Kvinders wCqf0Bxw
Olsen Collection beklædt Fuldt Sort med grå Eu40 jakke uk12 20 blå uld aw1RqgTan
Bikercoat Vin Kvinder Leather L Pu Faux Motorcykel Jakke Fitaylor Kort Slim aqxARHxw

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Størrelse Polizzii Blanket Beaver M Indian Reversible Faux Fur Tasha Kvinders Vest Un7wOWqS7
Jacket Outdoor Sz Cloak Women breasted Vintage Blend Double Warm Cape Uld Coats

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Coats Collar Long Hot Varm Hooded Fur Casual Quilted Jackets Kvinder Puffer Down xqYAz7xw

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Nylon Medium Harley i Kvinders Ermer Orange Motorcykeljakke Heavy Davidson wpFCpxvOq Mid Collar Fur Racoon Overcoat Long Big Sheep plys Warm Læder Kvinders Jackets wXFTRR