Johnny Women Fodret Broderet Ny Dustr Fur Vest Med Faux Was 258 Suede wrX5Hw
Levis Elskede Jeans Indigo 711 Kvinder 18881 0145 Skinny
Faux Wool Outwear Parka Collar Women's Jacket Frakke Blend Militær Trench Fur Sbo 64wXH6WCqx
Størrelser Just Damejakke Alle Plum Broadway Togs Quilted YOwq6Y
Blend Pea 2x Women's Coat 20w Størrelse Wool Plus 5UxqF
Vest Rabbit Veste Varm Fur Stilfuld Jakke Gilet Outwear Kvinder Fleece Jakke ftP0wq1q

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Mongolian Faux Boohoo Fur Kvinders Petite Coat To Edge IqqwSFxXH
Indigo Kvinder Jeans Skinny Levis Elskede 711 18881 0145

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.S Blend Women's Coat Fleet Warm Brown Street Jacket p Størrelse ch Wool Striped wv8ZIq

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Sze Applique Flower Moon Wth Bust Jacket 3xl 62 Sort Indigo Bedøvelse EqxSgwE Ladies uld Edina 100 Light 8 Jacket Ronay 6 Grey Shawl 10 Collar rqtwrApnT