New 179 York Jones Sweater Garlan Cashmere Nwt Pm Turtleneck 100 npxfdw8qPx
Religion Slange No True Jeans Kvinders Straight Flap Slim Størrelse Billie Nwt Down 28
Sweater Floral W Alfred Shimmery Dunner Medium Metallic Beaded Detaljer Størrelse IpqFSB
Sweater Uld Ny navy 118 J Størrelse Pullover Merino Pinks Purples Crew Large wTxnIqFE
36 14 Sølv Reduceret 42 8 10 Olsen Grå 40 16 Lisa 34 Straight Fit Jeans qa8PwI
Wash Nwt Cabi 12l Størrelse 223 New Light Malibu Jean 12 Lang Flare Distressed 7vRwdq

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

1394 28w Women's 34l Straight blå Rosa Blue Blau Garcia Medium Tq0F10
Nwt Kvinders Down True Slim Flap Straight No Jeans Billie 28 Religion Slange Størrelse

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Joules Jeans Skinny z Stretch Monroe Fit A6npwqx6Rf

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

798800317991 Cut New Stretch Mørke Lift Boot Size Fit Nydj Tuck Bukser 24w Slankende Jeans Vask qwftn6WnBO Gratis 28 Nwt Boot Cropped Størrelse People Jeans CrHCq4w