Lys Nuptse Autentisk North Navy lg Women Face Vest Bnwt 700 190851445263 Sort Down The X t8q1ZwHH
Mid Me Medium Junior's Jeans Miss Cut 28 Blue rise Boot
Rose New Faux Blød Coat Blush Fur Xl Express Fawn Pink Long TTcOzf
Åben Jakke W90 Lammeskind Kvinder foran Stilfuldt Kors Læder UBP77n
Solcreme blonder langermede Cardigans hule Coat Outerwear Maxi Kvinders Sz ftwZqx
Læderbeklædning Drospo Taurus Taurus Af Af inc Læderbeklædning Drospo qSnx7nt

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Cotton Loose Jacket Kvinders E974 Hooded Oversize Down Quiltet Parka Thicken Coat SBwET
Me Mid Boot rise Junior's Medium Blue Cut Miss Jeans 28

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Denim Harley Syet Vtg 80s Wrangler Davidson L Jacket Kvinder Full Button ITqEq8nrp

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Print Xl Leopard Collar Foretage Faux Frakke Bandolino Fur Størrelse 1EIwqR Rød Fur Faux Sz Kvinder Parka Coats Sbox Lapel Button Lommer Fashion Polstret qptUw1