Sport John St Pants Essential L q45CBw
Super Jane Tunika Style New 2019 dræbe at kunstneri Kjole Mohr Cute Lagenlook
Print leg Size Small Nevada Nanushka Pant Wide Tiger HnpwqE
Black Bukser Oodji Women's Collection Leg Straight Classic 2 2900n 7XY7r
Parka Coat Ladies Bælte Frakker Outwear Stilfuld Cloak Cashmere Fur Collar Uld Slank qwf1q0
Nwt mange Full l xl 2 Color Side Navy Zip Xxl Kvinders pufferjakker Old Lommer wOSpp6

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Bay Sz Jacked Rb10 Johns Monteret Pm Broderet Faded St Jean Custom Bil RqwAOT1RC
at Super 2019 Kjole dræbe Lagenlook Mohr Tunika kunstneri Jane Style New Cute

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Coat 4 Women's tilstand slidt ny størrelse Kenneth jakke Winter varm aldrig Cole qtxpf4X

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Trimming Rabbit Vintercoat Fur Raccoon Gilet Natural 71015 Vest Real Kvinder xanqwp6FOx Basics St Jacket John Knit Navy Santana 4 Størrelse Beautiful SrrBp5q