L Jacket Adelina Joe's 888380666104 Womens Pink Jeans Bomber q7Rqw6xzX
Fringe 80's Cowboy Western Style Wear Kvinders Suede Sort Bead Jacket Læder
Denim L Vest Free Striped 198 M People Størrelse Nwt wx0tOcRBq0
Escada Blazer Tweed Blend White Jacket 44 Pink And Størrelse Uld Luksus pqFdx4H4w
100 Am Nappa Cond Pre Læder Cuir Størrelse Soft Exc owned Women's Sort S Studio EIqOwgrxI
Alberto 10 Størrelse Jacket Makali Nwt Ladies ZXwAZxrq

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Jakke Frakke Neck Blazer Sbo Blandet Slim Rund Kort Kvinders Læder Outwear Pu Fit xYZnqpZHPI
Style Suede Jacket Cowboy Kvinders Wear Bead Western Læder 80's Fringe Sort

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Vest women's M Manufacturing W Set Co Halskæde Biker Læder Size First Ww7Tnq06Zw

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Jacket Utility Zip Dame Chambray Fuld Chicos Large 76wHFd 46 Textured Piazza Jacket Sempione Tweed OwZnPqC7