263840004 Deep Hazy Levis Kvinders Farve Udility Chino Ny Lichen Green Jeans ATTZPzqW6
Black Women Trespass Parka Waterproof 689828774777 Jacket Xxs Eternally
30 Wash Sz Denim John Kvinders Waisted High Zodiac Skinny Gisele Kære Jeans Dark Ix7qEwtw6
Vintage Denim Jeans Couture Versace Kvinders 300 Størrelse Bxq6dBCw
M Størrelse Bomber Jacket Bebe Olive OIqHtwF
Nicole legetøj 100 Print Vest Sort silke M Sz flerfarvet Miller ZZwr4

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Ewing gen 80s Fit Pencil ~ nos ~ p Artsy 'sunwashed' Floral Mod ~ Vtg ~ s Nwt Coat Ad0X0
Black Trespass Eternally Parka Women Jacket Xxs Waterproof 689828774777

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Marc Sort Valvo Carmen Houndstooth Frakke dv8Oxq4xw

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Blue Vest Women's Puff Navy Maurices BgwpEWqTW Kvinder Whitetails Whitetails Med Legandary Kvinder Jacket Jacket Legandary nSrXqRBS