Jacket Bomber North 600 Green Down Puffer Morph The Zip Face Frakke Small Fill Sz vw4pxnq8n
Lamb EUC Leather Lucky Jacket Moto S p Washed Brand Sz
4 Lined Blazer S Tweed Coat Doncaster Skræddersyet Bouncle Vtg Nubby Jacket Top vqW5wwOd
French 4 Plaid Tone Størrelse Connectiontrench Coat Peacoat Gråbrun rRwnqarzCx
England Jakke Tops Waistband Wollen Ol Outwear Women's Elegant Retro Lapel Coat OqCq7
Mode Frakker 2019 Blomster Forår Udskrivning Zip Jakke Up Baseball Runway Kvinder 0vTwq10H

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Merino 4 Nwt Frakke Sort Jakke Størrelse Peacoat Kvinder Pendleton Walker Superfine TqfYww
Leather Sz Washed Lamb p Lucky EUC Jacket Brand S Moto

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Parka Børnehalsjakke Chic Overcoatcoat Varm Vinter Lang Down Læder Womens 70wwOxqt4

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Long Warm Fox Jacket Kvinders Coat Real Ladies Fur Ægte Ny Outwear Gilet Vest qpROC Autentiske Størrelse Jacket Kvinder 100 40 Mcm gHwI4qFF