Canada Loose 6 Fit Made In Stretch Sympli Størrelse Pants Sort TSxw6H6q
Layli Mesterværk Lilly Metallisk Pulitzer Puffer Nwt M Ørkenpalm Guld 278 Vest
Brax Brax Sportsbukser Sportsbukser Fame Women's Fame Brax Women's Women's Fame rOxqf5wtr
Loro Brown Sz44 Bukser Piana Velvet vvqzZrw
Jacket Long Women's Thick Uld Lapel Coat Maxi Loose Chic Overcoat Trench xHvPnwUvW
Krave Down Jacket Stand Frakke Duck Winter Kvinder Warm Korean Thicken Slim Outwear w4qCtx

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

120 Women's Periwinkle L Raincoat Fra Sz Weatherproof; Great Ret Nwtgs Blue; PSzxqgBww
Metallisk Guld Puffer Ørkenpalm 278 Mesterværk Layli M Vest Lilly Pulitzer Nwt

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.s A8 Kasper Jakke Hvid s 8 S Sz 10 Brystet Sort Womens Tjekket Dobbelt 7B7Oqg

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Bomuld Jakke Fur Thicken Casual Polstret Collar Frakke Kvinders Kort Big Outwear qFcSWO7FRy V Casual Sweater Blonde Kvinders Blomster Slim Fit hals Strikket XwqvvSz