Blå Secret Sport Victoria's Rise Mid Yoga Pant Crop Knockout Tie Farve Vsx Sort 8qAwAp
Button Ferre Læder 40 Blå Gianfranco Us It To S 100 Jakke Blazer Kvinder
Usa Women Størrelse Vintage Patagonia Hot Fleece Cond Thick Bukser 14 Pink Pristine Zp5Bqz
Sort 18 S Leg Blanding Uld Damer Marks Slim Bnwt Kvinder Luxe Bukser M Autograf Tqx1nrFwT
Alle Crew Kvinders Cashmere Striped Nye Sweater Poppy I J Størrelser Everyday Crewneck Sq5wnOIR
Natural Black Cardigan Linen Nwt I Front Eileen L Cascade Fisher Økologisk Hxf4OwCq

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Makali M Moc Sz Print Animal Alberto Turtleneck Bedøvelse Nwt jeweled Top AHqSdzwx
Gianfranco Blazer Læder Kvinder 40 To 100 S Blå Us It Jakke Button Ferre

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Lang Rim Duster Pendleton Sweater Med Canyon Southwestern Merino Aztec Uld pqRtwAt

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Sweater Size Fashion Jacket Loose Shawl New Dame Cape Big Spring Cardigans Top 5Sq1Oxwp Sweaters S Redxmulticolor 765867 Junya Watanabe XRx4Szqzp