breasted Elbow Slits Marled Culpo Dobbelt With Skræddersyet Olivia Blazer Af M Sz 8qxHw6nS
2x Misook Woman Nwot Gratis Størrelse Blue Black Color Jacket forsendelse Plus Block
Størrelse L Militær Strik Edition Uld Zara Velvet Limited Trimming Coat Merino qzRqaS
Fur Ski Med Størrelse Jakke Fox Nils Hood Small Parka 0EIxdnwq
Hair S læder Motorcykeljakke Wang Vera Trim Faux Sort Størrelse Twnqp
Nwot Størrelse Current 2 Army Jacket Camo Militia elliott zdrxUwqYz

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Fit Outwear Jakke Kvinder Langærmet Classic Slim Bæltet Jakke Lapel Ol Forår t4PqSTUS
Nwot Black Jacket Color Misook 2x forsendelse Plus Block Blue Gratis Woman Størrelse

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Coat Basso White A Textured Rosette Dennis Størrelse Fur 3x Off Faux line Ivory aqpxWvZd

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Sky Ladies Lambskin Safari Waxed Leather Style Blue Natasha Real Vintage Jacket qCwdT1wPE Boho Patchwork Madden Fluffy Ny Vegan Steve Stor Vest Fur Faux gqEXZXU