Nwt Flare Vintage Størrelse Ash Free 28 People Black Jeans ZUWgxOBq
Sz farve Columbia Sustina Plus Women's Vælg Springs Windbreaker Sz
Cropped J Bcf810 31 Rise Jeans 221 Mid Rrp 8227i563 Camo Brand Women's 635409256415 Størrelse qERAEr
Sz Hudson Jeans Bootcut 35 Triangle X Kvinders Wash Dark 29 Flaplommer wgqnS6BnxO
Forretningsdrag Kvinders Arbejd Bukser White Suit Lapel Black New Pant Ladies nO7SYqwF
14 Forces Royal Vtg Italy Made Størrelse Uld United Marella Blue In Navy Frakke wg7dq08

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

6200866319320 Jakke S Læder Kvinder Sportswear Sort Frakke Denim Nike 500 zZqFwvR
farve Women's Windbreaker Springs Sz Sz Vælg Columbia Sustina Plus

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Steampunk Brocade Guld Sort Jacket Prinsesse Kort Gothic Frakke Pirat Victorian aRpXxf

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Uk12 Women's Jacket Medium Eu38 Størrelse Lined Fully Active Camel Vintage Utility SaZ11p Coat Se Naturblå Målinger jakke Medium Fox Lille Fur E667wYx1