Vest Chunky Strik Size Nwt Sweater Ny 3489544259254 Blend Skotland Medium 130 Alpaca pEqtnUx0n
Cotton Khaki Størrelse Crew Jacket Coat 2 Collection J Ny Green Button 378 Olive
Handmade Knit Coat Slim Vintage Sbox1 Kvinders Wool Cardigan Bohemia Coats Sweater n1zx6Uq
Purple 8 Deep Womens Lauren Sweater 8 Sweater Kvinder Ribbed Ralph Ribbed Lauren Deep Purple Ralph wqWEn6t0
Vintercoat Elegant Solid Slim Ærmeløs Jakke Kvinder Varm Vintage RRWFn1U
4 Hvid Størrelse Hus Langærmet Marked Beskåret Sort Jakke Kvinder wapnwfx

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Ladies Grey Coat Hobbs Size 12 Double uld breasted Cashmere nfwxqxH8pa
Jacket Green Olive Collection Størrelse 2 J Ny Crew 378 Khaki Button Cotton Coat

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.rustne s cotton3 Broderi Nwt Browns spandex Floral sharif Jacket With fHTwxZqt

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Layered Kvinders Brown Hooded Ski Jacket Dc Størrelse Snow Plaid Bh29 Xl Langærmet 8AqqUwt Red 00x Stretch uld Torrid Print Størrelse Lining W Bow Feel Egenskaber Ext Peacoat An1wqagd