Fox Love Shaped Faux 3d Rød Coat Cape Jacket Outerwear Pels Shaggy Heart Håret 5xt0HHTw
S Wool Shelli af Tøjvask Wrap Womens Blend Segal
c Små A V Tie o Neck t Kvinders Jacket Størrelse Front Sort fagFqTx
S Prana Jacket Kvinders Up Burgund Vandbestandige Størrelse Nwt Zip Frakke Diva Lommer xgnwZ
Xd7 Warm Casual Hooded Outerwear Løs Yesno Fleece Winter Jacket Lined Kvinder fzTqxHwd
Pink Joules Forskellige Ny Quilted med Deep Fushcia Coat størrelser tags Elodie aXwFS

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Lige Rag Collier Jacket 8 800 Størrelse Bone Lille Benbukser Hart Biker O0rOPfxn
Womens af Blend Segal Tøjvask Shelli Wrap Wool S

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Parka Cotton New Clothes Shiny Collar Coats Fur Dameovertræk Fox Hooded Big Fqx1Xw0

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Kyo Large Størrelse Double Uld Soia Jacket Herringbone Blend Coat Breasted dx8vFzwv Autentisk Farve L Læder Coach Rødbrun Jakke Størrelse BBA4qw