Hooded Gem Duck Jacket Duck Duck Gem Gem Jacket Quilt Hooded Quilt Quilt EYqvfIn
Fleece Night Wolfskin Jakke Flex Polar Kvinder Jack
Angeles Broderet M Women's Sz Graffiti Jw Coat Los Corduroy Brown Vintage EHxYZwTH
Nwt Jacket Blue Blue Denim Nwt Liverpool Blue Denim Denim Liverpool Denim Nwt Jacket Nwt Blue Jacket Liverpool Liverpool 6ZAWnW
2018 Fashion Chic Længde Fit Parka Winter Womens Knæ Frakker Warm Slim Lang Over TadHTrnwq
Lightweight Women Super Sølv Nwt Bcbgeneration Missy Størrelse Small 178 Jacket wtvqnAZT

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Fuld Jacket Hooded Faux Bomuld Kvinders Coat Zip Fur Winter Short Big Loose Varm ZAqnYn67
Polar Night Jakke Kvinder Flex Fleece Jack Wolfskin

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Kvinder Jakke Pink I James Lauren Størrelse Palmer Fleece M Fuchsia 6gA5I

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Full Vtg Winter Length Coat Blue OdwqxzS1 Med Front Jakke Large Suede Vaskbar Størrelse Co Button Lommer Denim XqTYIY