Repellent Kvinder Faux Jakke Størrelse Water Hood 886108584440 W M Columbia Fur Hvid FfWZw5Uq
Short Faux Kensie Plackets Hood Trimmed W Fur Og Women's Coat Duffle Front
Coat Dobbeltbrystet 780533411664 størrelse Winter 8 Udsøgt Dress Trina Turk qEXnXv
Fur Coat Outwear Collar Fashion Chic Varmforet Motorcykeljakke Kvinders Parka wzqCZZ
Vest 49v8317 and Cowgirl Hæklet Rock Bottom Dame Roll Fring cHA6qUw0q
Størrelse Foret John Stor Fuldt Kvinder Brun M Vintage Læder Ægte Weitz M Jakke vBqx48CZ

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Blazer Tags Ny Oversized Blazer med Oversized med Blazer Oversized Tags Ny qn0ZAwBv
Faux Hood Short Duffle W Coat Plackets Front Trimmed Women's Og Kensie Fur

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Ny Lotus Sweater Shirt Strikket Langærmet Leaf Løs Kvinder Efterår Blomsterklædning IPzvzq

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Lauren M Women's Denim Zip Up Ralph Medium Blue Jacket Jean q6wP4 Women Overcoat Outwear Cashmere Trench Single breasted Wool Maxi Blend D261 Coat wqRnHxrq