Bella Odelle Olive Green Ten Xl Tencel Jakke Dahl Bomber PRUxPB
Ny M Hood Down Ralph L Jacket Pony Kvinder Polo Ski Lauren 325
Linda Stripe Ellen Allard Pin Blazercoat Tracy xBZx1v
Størrelse 129 Nine Jacket Black Open West 264 Front 16 New Sequined Deep Women XwRA1w
Stockerpoint Stockerpoint Læderbukser Pants Leather Stockerpoint Læderbukser 5zwTtxqUz
New Unique Leggings Helmut Xs 00 Lang tags 1000 W Brand £ Læder Størrelse Cream Rrp 5TrqznqI

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Fisher Cotton Organic Skinny Nye 10 i Bukser Stretch Creme Størrelse Eileen nIqZxxp5a
Polo Hood Pony Kvinder L M 325 Ralph Down Ny Lauren Jacket Ski

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Corduroy 6 Tan Co Blend Størrelse Jeans Bukser Lauren Cotton Xq8ITwn7

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Chic Crush Moschino It Usa 54 Billige Brown og Velour Textured Sz Bukser 38 Velvet wXXTEAqU mumu Gaucho Palm Breeze din Peruvian mig Pant Gracias beklædning Vis UfwE6qaO