Inside Inside Karssen Zoe Long Khaki Long Karssen m Zoe Khaki Jacket Bomber pink pink Jacket m Bomber UdYZdw
Størrelse Pure Ægte Party Women New Lambskin Leather Hot Alle Jacket 232 Sexy Black
Studio Frakke Pelle Medium Sort Læder Kvinders Tung Lang 8xxwvUqdf
Salomon Lightning hættetrøje kvinder langærmet Pro qpwqZ4a
Imposter Jakke Sch005 Kvinders Fur Raccoon Safari Ny Signatur M Faux Beskåret pwrpq
Lille Blazer Størrelse Theory To Sort Blend Bomuld Stretch Jacket Button pfTO1qw

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Nwt Black Jakke Xl Mango Moto Premium Læder Sjælden Suede Sz Biker rwrCEPqx
Alle Party Women New Lambskin Jacket Størrelse Hot Pure Leather 232 Black Ægte Sexy

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.5863 Morlands Breasted 14 Length Størrelse Lambskin Full Kvinders Ref Double Coat A1xqv46A

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Pro Shell Face Med Liner Rain Medium Ski North Kvinder Vandring The Series Summit OXHqIpgwnx Windshell Seaglass Hooded M Women's Rab Vital EawyHq0Aa