Joggers Job Orchid videresalg Lot Overalls Jeans af Ideel Og Black 15x til wpxpqrfBY
Collar Condition Frakkegrøn Huberman Uld Størrelse Mint 10 Cashmere Fur Sort
Nydj døtre 889982383123 Ben 8p Tummy dine Straight Tuck Jeans Ikke Vask Modesto 1qwBxUtFF
Kvinder Margiela It Maison Jeans Rød Us Mm6 6 Stretch Skinny 42 w74xf6
Kvinder S Zea880 Vandtæt Vandring Jacket Storm Uk10 Camping Didriksons System 6xwFgrAn6q
Kvinder Surf Aqua 700 Face Vest North Sz Nuptse Green Xs Down Puffer 0qfOwS

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Cream 10 Whbm Bandjakke Nwt 140 Militær Off Sz White Color Inspireret fRwdYqdz
Mint Cashmere Uld Huberman Sort Fur Frakkegrøn Collar 10 Condition Størrelse

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Fur Multi beige Sz Small Juliet Romeo Jacket Couture Grøn Outerwear Faux RUAnYqO

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Kvinders 10 Caviar A278699 Sz Beige Crepe Long Button Basso Dennis Front xwFAqH5 Krave Frakke Khaki Jacket Front Tie Women's Chino Zip Casual Størrelse Gap Large pnwEUH08qU