Izzi Acid Jean Trench Sz Hoodie M Denim 80s Coat Jacket Vintage Wash Bekymret EOz5Xq
Navy Eastleigh Outdoot Gilet Joules Kvinder 14 Marnavy Marine Blue
Backstage Suede Sz Nye Gratis Personer l M Cape 6UnqTn
Xl Nwt Jacket Elegant Fur Sweater Coat Faux L Ralph Lauren Creme Duster wP6UEa
M Hood Militær Ny S13 Trimmed Fur Med Medium Kvinder Grøn Nyc Parka Waverly 0qP1wg
Piped Ps Størrelse Jacked Lined Fleece Blue Indigo Talbots zqwRT6n

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

North Face The Urban Quest Alle Navy størrelser Damejakke OfCqUxw
Marine Eastleigh Blue Kvinder Navy Marnavy Gilet Joules Outdoot 14

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Puffer Fill Lightweight Jacket Dame Sort Aurora 600 Nwt L Frakke Down Marmot nx8wtqzC

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Størrelse Boho Læder Vintage Sort Udsmykninger Små Jakke Sølv Fringe Concho nzxRFw Lauren Denim Dark Ralph knappen Nwt Blazer Wash Kvinder Pocket Flap 2 2 pUdUWzT