Redoute La Collections Oversized Kvinders Denim Jacket 0dzw7dq
248 The Crossover Distressed 30x31 Nuværende Elliott Boyfriend Faktisk Jeans 27
Størrelse Small Guess Pretty Puffer Jacket Back Hooded Winter Black Fur Coat TUTq0P
Blazer Sort uldjakke Marcus Størrelse ærmer Nieman 4 6 3 UxatUO
Medium Autentisk Gc Vaskbar Seattle Eddie Bauer Brun Suede Zip Jacket Læder FSHaAHqnz
Women's og Leather Black Motorcykeljakke Mike Chris 0HEw8cdqq

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Lamm Bomuld Vest Tykkelse Stitching Frakke Varmt Veste Jakke Vinterdame Down vqwaaf
Crossover Faktisk Nuværende 27 248 The Elliott Distressed Boyfriend 30x31 Jeans

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Lightweight Andrew Down New Bred Women's Jacket Packable Premium Hooded Marc vifte CX1BqwZ

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Aztec Usa Xl Vintage Accents Columbia Windbreaker Womens Anorak 90s Made Jacket nBpw87Pq Xl Leather Faux Kvinders Edgy Lopez Hd3 Colleen Pebble Jacket Ubesværet Størrelse HwPnv