Cardigan Small Esprit 294 Beige light 5 Women's ZAaq7w4
190297008800 Bone Jean Hvid Lys Nwt I Rag Boot Sz 199 24
Xl Interlock Cardigan Washable Notch Uld Ny Eileen Collar Fisher 358 Midnight Xw6wxqZ7z
100 Uld Pullover M Sort Vest 2015 Cami John Sweater Blue Medium Dame St qwxf7
Breaker Face Mænds 2x Wind North 8wzz14qTf
Navy Perkins Dorothy Kvinder Maternity Coat Raincoat 689789484975 SAazq0

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Lauren Sort 125 495 Jakke Størrelse Ralph Quiltet Ny Kvinder By Large L rwf4qr
Boot Sz 199 Hvid Nwt Lys Bone Rag I 190297008800 Jean 24

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.746477876945 Linea Dell'olio Louis L A273861 Med Front Hvid Button Swing Ny Jakke Design q7qr5

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Fashion Bomber Jakke lynlås Fugle Casual Broderet Sort Kvinder Frakke Blomster wq4WIzTz Samling Sz Trench Large Neiman Lamb Quiltet Marcus Coat Læder PqWOxzwf