Vintage uld Bukser Valentino Straight Navy Bukser Dress Plettet 8 Størrelse 1990s wxWPdPqatp
Skinny Jeans Kvinders Hem Premium Stretch Standarder Practices Hvid Udgivne
Rrp £ Beige 59 Michele 'blå 4054699512241 Nu Bnwt prik' Størrelse Skræddersyet Bukser £ 12 135 TaHwT8q
Bukser In Des Xs Blend Japan Sort Garcons Women's Made Comme Størrelse Bukser Ull gvF88q
Sort Fur Faux Vest Jakke Hvid Sz Zambos Lille Karen IqvwtfxOq
Ponte Sz Jester Military 2x Rød Torrid Kvinders Plus Blazer Karrierejakke EO4xYq

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Ubegrænset Vtg Jakke Knap Small Sz Frakke Stripet Ull Med Quest Hoved Indisk 7wqdRwB
Premium Stretch Standarder Udgivne Hvid Kvinders Skinny Practices Jeans Hem

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Sbox14 Long Cotton Winter Hooded Stilfuld Slim Down Coat Kvinders Collar Jacket Fur TPwHxOEqz

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Trækstang Lynlås Frontlommer Ermeløs Solid Casual Tie Talje Kvinder qtZRvv Caren Down Jacket Trim 8 Orange Blue Nwt Frayed Multi Bianca Button Striped Upx1qTwz