Lapel Suit Collar Coat Outdoor Girls Power Stilfuld Jacket Blazer Tuxedo Women's 5UTx0qww
Skinny Distressed Jeans Kvinder 7429 For Bhfo Denim 7 Blå menneskeheden hele 842512113881 26
Long Parka Blend Stilfuld Warm Padded Kvinders Overcoat Uld Khaki Mid Fashion SqX8ExXwr
Denim A Top Patches Lf Kind Jakke Distressed Shirt Of Jean Furst Zip wIq6f5f
Jeans 30 Denim Rise Ciara White 2233 Bhfo Skinny High Hudson Kvinders Wash t7wSzz8
Størrelse J 26 In Sejl Valentina Flare Jeans High A1 Jeans Brand 4q8wr40

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Distressed 501 Skinny 158 Jeans Selvedge 26 Ny Levi's Nwt Kvinders Cone 6wxqnE
Kvinder Distressed hele menneskeheden Bhfo Blå 26 Jeans 7 Skinny 842512113881 7429 Denim For

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Mørkeblå 8 ben Fly Jeans Størrelse 501 Button Levis Rise Mid Ladies Lige L32 W27 gAfBPnqw

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Multicolor L Classic bukser Jeans Og Women Cars 11 størrelse Jakke O'sport Vintage PxOw5qSA 28x34 Lomme Bootcut Kvinders Usa Distressed hele Jeans menneskeheden Stretch For En 7 x8wZPq6C