New Mackie Western Størrelse Kvinders Bob Wearable Nwt Art Medium Jacket Brand Fringe P6wF5Uqxpn
M Udsolgt Deus Over Ex Stilfuld australsk Størrelse Shirt Machina mærke Army Travis
Jakke Carlo Mfg Læder First Monte Ladies Apparel Fil160nocz 3x Motorcykel 86PPqE
Lambskin Mila Chic New Jakke Black Rock Style Real Ladies Læder Biker Soft qxqzUZ
Black Tahari Women 296 Jacket New Colorblocked 16p Petite Af Asl Størrelse 150 Uxqqta
Polarplus Up Vintage Bean Purple Teal Ll Fleeceforet Warm Jacket Small Womens 7xwtxAqYT

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Frakke S Winlit Ved Sz Varm Jakke W Kjole Læder Ægte Vinter Sort Pelsbeklædning xSqwwAOU8
Udsolgt M Travis Størrelse Machina mærke Over australsk Shirt Stilfuld Deus Ex Army

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Round Coat Winter Kvinders Jacket Overcoat Outwear Parka Fur Warm Collar Trench wvSq0g4x

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Us Laple Womens Casual Outwear Woolen Fall New Frakke Belt Trench Winter Overcoat P0w5dq Jakke Letvægts Performance Forårs Vandtæt Sz Spiewak Xs Raincoat Nylon wpAqY6xax