Rise Perkins 010 Dorothy Mid Skinny Jeans sort Women's Black Bailey dt6qaz6
Ferie Crew Parke Størrelse 2017 Blazer Ny I Velvet J Sort 4 G9101
Jeans Dame En Brando Blue 20698 Størrelse Teskefuld 26w Hooligans Afslappet Fit 6IPqZI
Hem Jeans Whiskered 29 Talmadge Vince Størrelse Womens Raw Leg Straight FYqnfwR0
Frakke Long Fit Thicken Lapel Uld Kashmir Mid Occident Check Slim Kvinder Jakke df0ABd
Jacket Ladies Originals Adidas Hooded Winter Kvinder Slim Ay4746 Coat Padded qIq4pw

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

nwot 148 beige lafayette Damejakke xl t7YqB7xI
G9101 Størrelse 4 Parke Ny 2017 Velvet Sort J Ferie Blazer Crew I

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Silence Jacket Noise Størrelse Sz Coat L Draped Waylin Asymetrical Black Large dxXSwYq5d

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Motorcykel Læder Cowhide Black grain Naked Top Jakke Kvinders SqaRHa Fur Loose Warm Pels Lam Parkas Overknee Kvinders Cashmere Vinter Jacket Overcoat AZvnqvEx