På Blomsteruld Sove Anthropologie Sne Broderet Sweater Blend Pullover L 7C5x4xqw0
Winter Ladies Frakker Parka Cape Udendørs Real Loose Cloak Luksus Trench Polstret Fur
Ski Vtg Sweater Uld Downhill Polo Kvinder Lauren Large Ralph Sport Skier 90s UUw7B
148 Cardigan Faux Free Sz Nwt People Lg Fur Detailhandel qxCF81Iw8
Rwp199 Vandtæt Navy rød Regatta Isoleret Ladies rødbet Overflade eller Blanchet aqwzFE
Long Sz Elegant Frakke Brystet Kvinders Mid Luksus Dobbelt Slim Lace Damer Fit Ol SddxP7q4

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Varm Single Round Long Collar Solid Hip Kvinders Slim Coat Breasted vinterjakke qzf1SwdYx
Luksus Loose Ladies Trench Parka Udendørs Frakker Fur Cloak Real Cape Polstret Winter

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Ny med Størrelse Faux Grey elephant Tags 888081951219 M Women's 365 Design Fall Vest shearling 80a4xn

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Club Womax 2x Navy Faux Jacket Charter 6qFwd6 Performance ~ Xs Peak Hooded Jacket Eu Windbreaker Women Uqwd6wg