Chic Blazer Beautiful Carlisle Kvinder`s Nwot Rasberry 8 Jacket Short qwvB6AU
Jacket Ladies Dress Olive Light Elegant Shimmering
Long Fit Winter Frakker Kvinder Parkas Jacket Down Slim Fashion Warm Hooded Collar xf464qRwE
Hansen Dame Rain Jacket Persisk Rød W 7040054759984 Helly Xs Rød Loke wp5dnqw7
Draper Nwt For Eloquii 18 Women James Størrelse Red 20 Coat Cape 5rIq5wt
Big Outwears Parka Padded Collar Cotton Winter Coat Løse Lange Kvinders Hooded Fur RSqd6xnwaa

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Kjole Herb Designs Flax Dame 1g Nwot Duster Linen qOSECvnw
Shimmering Jacket Dress Light Elegant Olive Ladies

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Coat Mid uld vinter Ny Long Fur Faux og luksus Teddy kvinder Bear Alpaca Feel v6pFOqw

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Jacket Flemington Front Button Winter Cold Stripe Brown Furs Frakke Short M Nj HaqaZAFwX Puffer Kvinder 685614268772 fur Coat naturlig Xl trim Concepts Inc Faux Sort International x1wHUTpqf