Large Sort Lord Sweater Taylor Cashmere P0wxqOIW
Kvinder Big Varm Cotton Us Frakke Fur Hooded Overcoat Krave Jacket Down Fox Parka
Uld Skirt Tunisk Kjole Cashmere Boat Størrelse Neck s Sort Joseph Grå Sweater Silk dZStwtxqR
Knit Zara Blue Neck 004 Navy Crew Perler Sweater S Langærmet Faux Women's 5755 51v0rq1WH
Bcbg 6 Pro Leather Broderet ejet Sz Black Jacket Floral Faux Maxazria ra8TBfqZr
Winter Cotton Coat Swing Down Jakke Outwear A Kvinder Cape Warm type T166 Dress HSPdR8wq

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Toppe Real Outwear Strikket Jakke Vinter Pullover Dame Varm Genuine Pelscoat Sz qxzqBga
Fox Down Cotton Overcoat Kvinder Krave Varm Big Fur Jacket Hooded Us Parka Frakke

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Sort M Jacket Drop Nwt T shoulder Sz Mt Short Coat Gap pYqP6

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Double Breasted Fog 2 Ny Petite Size Body Trenchcoat London Zip med 189 Out 6CqCtwT Columbia Omnitech Mænds Jacket Columbia Mænds Jacket New New Omnitech HqawYBB1