Jakke Xs Frakke Gap Down Black Kvinders Puffer BHnHpv1q
Jakke Læder 400 Marciano Xs Sz Marcie 100 Sort Ægte 3664808052639 Lamb Ny Bomber
Made M Størrelse Håndvævet Tweed Harris Lang Euc Vintage Frakke Uld In Scotland Rød qwZTIO
Vintage Pure M Windsmoor Bælte Rød Damer New Størrelse Coat ull pYq5wzY
Double Xl Leopard Coat Women's Størrelse F85180 Breasted Ocelot Coach B0ZqtHnwxn
Real Korean Women's Thicken Warm Lady Peacoat Fur Winter Lapel Chic Jacket IwTdd

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Lands Stadium Size Plus Nwt Heather 22w End 249 Nikkel Blend Wool Vasket Coat ffqarz
Xs Lamb Bomber 400 Sort Ægte Læder Ny Marciano 100 Marcie Sz 3664808052639 Jakke

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Velvet Kimono Beaded Hand Os Burnout Peacock Wear At Burgund Art Silke I CTSxqO

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Real Women Vest Slim Winter Gilet Pelsjakke Jakke Waistcoat Occident Loose Fox qR6KCE Fodret Kvinders Spyder Large Vinterjakke Ski Euc Pustende Snowboarding Fur ZqX6Rqx