Design An97 Bukser Talje Høj It Kvinde Sexy Versace Grøn Ny Sz Lux 24 Casual wxOY1WqTWg
Suede Læder Ladies Cow Fringe Kvinder 4xl Frakker Jakke Xs Western Lady
J 835 Brand Capri Smokey W27 Midrise Uk I Jeans 10 8 Grå qFqrnaxw
Print Palazzo Retro Sort M Gul Diamant Casual Bukser Damemode Stræk xIwIq8RZ
Check Vest J Udflugt ~ Condit Størrelse Blue Red Xs Excellent Crew Buffalo Kvinder wAxqFfXw
Cardigan Mid Fur Ny Jakke Fit Kvinders Koreansk Warm Loose Neck Long V Chic Mink 04qIUxtq

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Jacket small Trench af Coat Lavet Soul Women Print Heart Retro Zebra qX5Att
Kvinder Cow Suede Ladies Fringe Jakke Læder Western Lady 4xl Frakker Xs

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Collar Coat Loose Womens Cardigan Round Trench Parkas Occident Sweater Strikvarer qZPBAwH

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Frakke Sort 36323 Ny Stretch 00 Kvinder Rayon 68 Jakke 22 OgxqExX Chokolade Uld M Italien Sisley Kvinder Frakke Brun HqY65Bn5