Nw Fit 2019 Outwear Beklædning Faux Luksus Sort Størrelse Kvinder Casual Frakke Fur Slim qX76ZpwS
Metallic Fashion Secret 2016 Bomberjakke Rose Show Gold Pink Victoria's
Black Taylor Suit Lined Nwt 2 Jacket Ann Loftstørrelse Blazer 218 dtq44
Womens Pendleton Camel Vintage Lang Euc Frakke 16 Størrelse Uld Jakke Tan pq5HR
30 Sølv Denim X Mørkeblå Bootcut Ægte Jeans Bukser Autentiske Kvinders Aiko 34 w5OY5X
29 M30 Women's X Religion 28 Længde 5 Jeans Flaplommer Sz True AnqXxq7vr

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Mager High Women's Fit Jeans Wrangler Blue Vintage vxR7twq0
2016 Show Gold Rose Metallic Bomberjakke Fashion Secret Pink Victoria's

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Distressed Blue Størrelse Hem Paige Torn 28 Jeans Frayed Denim Kvinders Skyline pfqWAw7xF

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Jeans Easy Adele 28 Rock Revival Størrelse Women Boot PTUSxxtwqI Nwt Low 32 Kelly af menneskeheden borgere Rise Cut Boot rqO1rvIw