Størrelse Foret John Stor Fuldt Kvinder Brun M Vintage Læder Ægte Weitz M Jakke vBqx48CZ
Reactor Women's Jacket Exert Under Coldgear Armour
Ny Lotus Sweater Shirt Strikket Langærmet Leaf Løs Kvinder Efterår Blomsterklædning IPzvzq
Lauren M Women's Denim Zip Up Ralph Medium Blue Jacket Jean q6wP4
Letvægts Sz Sort John Neck St Strik Caviar Cardigan M V Santana qafRt
Design Medium Ivory Front Lime Merino Icelandic Sweater Cardigan Zip Wool dxqn7

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Victoria's Pink Camo Half Tunika Secret Blue zip m s wwZr5qU
Women's Under Reactor Jacket Coldgear Armour Exert

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Geiger uld jakke Cardigan Sz l M Sortkogt Trøje 42 fwFZrXqf

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Trøje Blå Kvinder John C5t In Santana Made Usa Vintage Strik Sport S St Størrelse R8wq4xzR Made Bolero Frøken Sz Mørke Jacket Blå Black Usa Silkeforing 1 2 2 Davenporte In qPw1H