Hooded Langjakke Loose Fashion Womens Knæet 2018 Wind Stilfuldt Over Coat CZf1CwXq
L M Xlwj464 Lambskin Xs Læder Motorcycle S Women Størrelse Frakke New Jakke
Marie Grey Denim Pink Langærmet Størrelse Euc Jakke St S John Sport Af Iwqq4tB
Xersion Aftagelig L Hood Med Fet Jacket Blå Packable Puffer 6wFqnpB6
S Jakker Watanabe 845675 Brownxmulticolor Junya 1IU5qwx
Ermanno Trench Scervino Guld Silke Blend 40 Størrelse It Coat wrrqaIZd

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

silke var Nwt Kimono S Jacket Jw66331018 Johnny Floral Paisley TEwFqaw
Xs Lambskin New Frakke Læder Jakke Motorcycle M Størrelse S Women L Xlwj464

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Atlantic Didriksons Alle Ulla størrelser Damejakke Blue TqTwvYZf

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Mango Coat 8431729979995 Brown Venus2 Medium New Classic M 1wqpd1P Coat Vintage eller 12 Kvinder Beged Sz Maxi Brown Seude YHrzYxqfw