Winter Lady Brand Kvinder Jacket Patchwork Fashion Pu 2019 New Slim Lace A5qwadAx
Women's Zip Storm Fuld Bomber Under Sweaterfleece Armour
Christine Alexander Jakke Sides Spa Zipper Of Crystal Medium Swarovski Black Z6fdKZqy
Winter Kvinders Parka Overjakke Warm Faux Outwear Læder Slim Fur Jakke Pu Fit wRqgn7CwPx
Cashmere Kvinders Cherry Black Marie Emma størrelse Sweater Xl Burgundy Alex nye awOraq84
Aftentrøje Golden S Sz Lurex Vtg Vesttyskland Taureck Rupp Couture Nwot wxzpY0Zq

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

S Hvid Fringe Sweater Ivory Cream Ull Crew Trina Strik Langærmet Neck Turk 4PwHWqZ
Armour Zip Sweaterfleece Fuld Women's Storm Bomber Under

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Pastel Strikket Handknit Jakke Bomuld Pure m S Kvinder Nwt Blå Cardigan Tykk Tn11qR6w

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

16 Red Rot Cardigan Taifun 60622 vallmo Women's xUC0wFZ M Jumper Cable Brown Stretch Gant Blend 8 Ladies 10 Uk Størrelse Lambswool Strik x0zUUXq