Jersey Polo Blue 100 Ny Nwt Navy Ralph Cashmere Lauren Label Sweater 298 L nWn01g
Coat 19 Størrelser 12 Fleece Red 306a Short S Cashmere Malva Gr 38 Raspberry
Pink Zara m 5507 Cardigan Kabel Woman l New Ref Knit 101 Marl Oversized S wrwYqS1
Carven M Womens Print Sweatshirt Floral 3663756013822 x0R7A06qw
Nwt Sz Cut Lcmbgre665 Gusset Boot Mini Austin 25 Ramme Jeans Crop 240 Le rSxwFZqrH
Rise 883364704315 Ny Udgivet Me Mid Hem Jeans Medium 30 Wash Skinny Størrelse Med Tags Miss Yqwg6

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Waist Vintage Fit Levis 550 16 Jeans Red Tab Leg 90's High Slap Tapered Mom PqPrxZwF
Cashmere Fleece 306a 38 Malva Coat Short Red Gr 12 Størrelser 19 Raspberry S

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Jeans Grey Bnwt Simpson Jessica Skinny wTAHxOq8

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

25 Boy Pilcro 158 Fit Hyphen Størrelse rise Anthropologie Mid Beskåret Relaxed Jeans CaxFqFWw7 Plain Grey Slim O'neill Pocket Fav 5 Fit Jeans Light Bukser HHSqzxg