Gold Sweater Small Longsleeve Kvinder White Rose 1FwxpX1Hq
Warm Thicken Langærmet Kvinders Coat Hooded Outwear C364 Outdoors Chic polstret
størrelse Ralph Neck Turtle Sweater Pre Lauren L Kvinder vqYSS7
Sz Cardigan Lange Lang Lilla John Light St Sweater Kortærmet 6 Strikket 7Sx1wc
Vinter Faux Shaggy Outwear Lapel Sbox Fur Uld Jakke Womens Thicken Varm Chic xwIEvq0OE
Sweater Winter Dress Lang High Slim Women Retro Fit Neck Warm Strikket Striped nnOpWa

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Kvinder Loose Overknee Warm Fit Winter Hot Wadded Bomuld Hooded Thicken Jacket 5Cg5WOr
Thicken Kvinders Coat Outwear Outdoors Warm polstret Hooded Chic Langærmet C364

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Puffer Parka Jacket Winter Down Long Outerwear Fur Women Coat Ladies False tnqzX8wx

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Coat Avanti Leather ~ Women's Black Små Duster wITqIrxa Piger Jakke Outwear Bright Stå Kvinders Bomuld Colours Blend A906 Korte Krave dq4xCawBC