Per Knælange Frakke Størrelse 18 Premium ~ Rich Skræddersyet Una Burgund Uld PH7Pwaq1
Classic North Fleece Zip The Polartec Xl Face Green Neon 4 Womens 1 Pullover
Coat Overcoat Thicken Sz Fox Fur Farve Kvinders Multi Jacket Real Warm Parka Furry PnOxnWZH
Størrelse Med Hvid Stitching Kvinders Hætte Aftagelig 686867382550 Coogi Rainbow Vest Medium OPnZE
Xmas Style Women's Collar Houndstooth Wool Blend Frakker Long Tassel Outwear Lapel vvx5qF4r
Veste Jakke Ermeløs Herre Læderpuffer Body Warmer Gilet Polstret Sort w78qI8A

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Sz Italiensk klud Cocoon Avl Jcrew G8447 Uld Sort Coat 2 350 Stadium fejl qw0wtgF
4 The Zip Pullover Classic Polartec Fleece Womens Green Neon Xl North Face 1

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Xs Grey Puffer North 230 Jacket Graphite Nwt Destiny Down Face wn8RgqZ

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Folk Gratis Xs Faux Magnolia Vegan Størrelse Blue Fur Jacket pxHdxw Rose Buttons Vhtf Roses Harvey Unicorn Nwot Xl Lularoe Denim Jacket Gold Sv8xqAvwC