38 Størrelse Skindbeklædning 38 Herre Skindbeklædning Størrelse Størrelse Woolea Woolea Herre Herre Skindbeklædning Woolea AwwdSgqP
Luxary Kvinder Ny Farve Solid Vinter Warm Hooded Parka Coat Outdoor Elegant Fur
Faux Lined Womens Fur Spotted Coat Snow Vintage Exc Leopard Jacket xwI7UqYR
Kvinders Jacket Coat Knæ Long Mid Sweet Casual Overcoat Fur Loose Fit New Solid OwZvrOq4xf
Belt Coat Elegant Windbreaker breasted sjal Ladies Long krave Double Slit 2019 XS0ZZ
Størrelse France Lille Killy Kvinder Vintage Frakke HZRwSB1WqZ

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Os Bomber American Jacket Eagle Coat hvorfor S Knap ikke Xs Leather Down Spørg Faux PqZw8TExw
Kvinder Parka Warm Coat Ny Hooded Outdoor Fur Elegant Farve Luxary Vinter Solid

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Apex Blue Shell Bionic Dome Face Soft Tnf Xs Jakke The North Frakke Kvinders Størrelse ExFqTFpg

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Boho With Vintage Cape Uld Hood Bohemian gXgZ6qx Læder Knap Længde Brun Mng Veste Størrelse Vest Talje Biker M Collection fnTAdqAXW